joi, 4 decembrie 2014

Gemenii vor sa vada zambetul mamei

Multumim din inima Costinel Mitrache

Sarbatorile stau sa vina si fiecare din noi are dreptul sa zambeasca, asa dar m-am gandit ca daca tot stam si butonam pe site-urile de socializare sa intindem o mana de ajutor pentru doi gemeni Yanis si Rares. Cei doi gemeni au numai 1 an si 6 luni, iar la nastere au avut ghinionul sau nesansa de a nimerii pe mana unor sadici de medici, care i-au pus in incubatoare menite sa ii ajute sa supravietuiasca si sa traiasca, insa fara a le fii protejati ochii.
   Cei doi gemeni Yanis si Rares, nu mai au sansa de a isi vedea mama pentru ca retina le-a fost arsa in momentul in care au fost pusi in incubatoare fara a avea ochii protejati.
    Daca voi puteti raspunde la intrebarea ce este in sufletul unei mame ce isi vede copii ca din cauza unor cretini de medici acestia au ramas fara unul din cele mai importante simturi ale omului, vazul.

     Un grup de oameni ai asociaiei "Salveaza o inima" ce si-au propus sa intinda o mana de ajutor celor care sunt in situatia lui Yanis si Rares.
      Cei doi gemeni Yanis si Rares, sunt diagnosticati cu retinopatie de prematuritate, acesta fiind singura lor sansa de a isi recupera vederea, chiar si partial, se poate realiza doar printr-o operatie la o clinica din Detroit SUA. Pana in luna februarie luna in care cei doi gemeni trebuie sa ajunga la operatie au nevoie de ajutorul nostru.
      Nu vi-se impune o suma anume care sa o donati, orice suma cat de mica poate sa ii ajute pe acesti doi gemeni, mai jos am lasat adresele unde se poate dona:

  1. In conturile bancare
    RO14RNCB0047127259210004 (Ron),
    RO68RNCB0047127259210002 (Euro),
    RO41RNCB0047127259210003 (USD),
    Cod SWIFT: RNCBROBU
    COD BIC:RNCB
    deschise la BCR Sucursala Trusești (județul Botoșani).
    Titular cont Lionte Flavia, telefon 0760.517.890-mama gemenilor
      2.Prin serviciul online de donatii al Asociatiei "Salveaza o inima" 

         Prin donatii cu ajutorul platformei Asociatia "Salveaza o inima", pe langa bucuria ca ai intins o mana de ajutor unor copii ce au ramas fara vedere din cauza unor incompetenti, vei beneficia si de coduri de reducere ce le poti folosii pe site-uri partenere.
     Pentru a primii reduceri de pana la 15% in 16 magazine online , suma minima ce va trebui donata este de 10lei.
     Companiile te recompenseaza pentru ca ajuti un om, ajuti o inima.

Un comentariu:

  1. Nu aveti pentru ce sa imi multumiti, ma simt implinit atunci cand ajut indiferent de rezultate stiu macar ca am pus umarul la treaba.... sunteti interesat de un schimb de link-uri intre bloguri?

    RăspundețiȘtergere