joi, 4 decembrie 2014

Zambetul mamei, prin ochii gemenilor nevazatori

Multumim din inima prietenului Inu de la Blogul lui Inu

Yanis si Rares au nevoie de noi, au nevoie sa fim langa ei si langa familia lor, carora le este greu sa ii stie pe micutii lor, ca nu pot vedea lumina zilei, zambetul mamei, al tatalui. Sa se poata juca ca si copii normali, iar cand vor ajunge la scoala, sa poata scrie, sa poata citi si sa fie niste copii normali.
Cei doi fratiori gemeni, si-au pierdut vederea din cauza medicilor care au neglijat sarcina, fiind nascuti prematur la 32 de saptamani, sanatosi, insa a trebuit sa fie tinuti in incubator 43 de zile. Aici din pacate, mana doctorilor si a sistemului unde daca nu dai ” premierea ” doctorului, asistentului, ingrijitorului s.a.m.d. risti sa isi bata joc de tine. Acesti copilas, au sferit arsuri la ochisori din cauza doctorilor neglijenti, care au dat caldura mai mare in incubator, neprotejandu-le ochii.
Familia are nevoie de suma de 35.000 de euro pentru operatia gemenilor. Ei au fost consutati la Clinica Domenico Di Cura din Roma si s-a constatat ca rares vede cu ochiul drept, insa Yanis nu vede cu nici unul si trebuie operat in maxim 3 luni de la consult, adica in luna februarie trebuie sa se intervina la ambi ingerasi pentru a le putea reda vederea.
Fac un apel la dumneavoastra, acum in prag de sarbatori, sa ajutam acesti copilasi sa vada zambetul mamei. Tu ai vazut zabetul mamei cand erai un bebelus si te-ai atasat imediat de mama ta, pentru care acum ti-ai da si viata. Rares si Yanis doresc si ei acest lucru, iar noi ii putem ajuta, fiecare cum poate, 10,20 de lei…nu conteaza suma, important este sa donam si sa ii ajutam pe acesti micuti. Mai bine nu beau o saptamana bere, sau nu ies o sambata in club, iar banii aceia pe care care ii dadeam pe bere sau in club, ii donez acestor micuti. 10 lei de la tine, 25 de la colegu, 100 de la X, 75 de la Y, nu conteaza suma, conteaza orice banut donat, conteaza pentru acesti micuti.
Asociatia, pentru a incuraja donariile, Pentru fiecare donatie de minim 10 lei fiecare donator primeste reduceri intre 2.5%-15% la 16 magazine online . Sigur ca nu conteaza aceste reduceri in cazul in care doresti sa faci un bine unor ingerasi, insa sa nu uitam un lucru. Dumnezeu este sus, ne vegheaza, iar in momentul in care vom avea nevoie si noi de ajutor in anumite situatii, ne rugam sa ne ajute cineva. Acesti ingerasi se roaga sa vada zambetul mamei, iar noi ii putem ajuta cu drag.

Doresc sa las datele pentru a putea dona pentru ingerasi,
Donațiile pot fi făcute pe platforma de donații online a Asociației, http://salveazaoinima.ro/campaigns/ianis-si-rares/
 Pentru cei care doresc sa ajute, o pot face pe platforma de donații online a Asociației,
http://salveazaoinima.ro/campaigns/ianis-si-rares/
sau în conturile bancare:
RO14RNCB0047127259210004 (Ron),
RO68RNCB0047127259210002 (Euro),
RO41RNCB0047127259210003 (USD),
Cod SWIFT: RNCBROBU
COD BIC:RNCB
deschise la BCR Sucursala Trusești (județul Botoșani).
Titular cont Lionte Flavia, telefon 0760.517.890-mama gemenilor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu