miercuri, 26 noiembrie 2014

Ajutam gemenii sa vada lumea?

Mii de multumiri Cristinei

M-am trezit dimineata pe la ora 7:30,  direct cu fata morocanoasa si suparata pe viata, N-am patit nimic; ma enerveaza simplul fapt ca ma trezesc dimineata si vad vremea mohorata pe fereastra si, in loc sa mai dorm, trebuie sa ma apuc de treaba. Nimic nu mi se pare mai greu si mai urat de-atat. Ba da, sunt lucruri mult mai rele si aveam sa realizez asta cand am dechis un mesaj din e-mail. In nesimtirea mea, credeam ca a vedea cerul innorat e un capat de lume. Ei bine, un capat de lume ar fi sa nu il vad. Aveti idee cati romani nu vad soarele si norii la ora actuala? In jur de 80000. Dintre ei, multi nu le-au vazut niciodata.
Yanis si Rares sunt doua minuni gemene, in varsta de un an si sase luni. Doua minuni care s-au nascut prea devreme si au avut nenorocul sa dea peste niste cadre care numai medicale nu se pot numi, care au marit caldura din incubatoarele menite sa ii ajute pe micuti sa se dezvolte si sa supravietuiasca, fara insa a le proteja ochisorii. In acest fel, retina le-a fost arsa si le-a fost luata sansa de a-si vedea mamica si jucariile care fac viata frumoasa bebelusilor. Ce poate fi in sufletul unei mame, care vede ca ochii micutilor ei sunt albi si fug in toate partile? Iti fuge pamantul de sub picioare, te simti pierdut, intr-o lume in care autoritatile se spala pe maini de orice vina si nimeni nu pare sa vada durerea ta si sa vrea sa te ajute in vreun fel.
Aici intervine misiunea asociatiei “Salveaza o inima”, un grup de oameni cu suflet mare, OAMENI cu litere mari. Fiecarui caz umanitar, ajuns in atentia asociatiei fondate in 2012, i se realizeaza un blog dedicat cu scopul informarii oamenilor asupra situatiei persoanei/persoanelor aflate in dificultate. Pe fiecare blog astfel nascut, exista cate o poveste care te cutremura cu atat mai mult cu cat, in momentul in care e insotita de documente medicale si lacrimi, inceteaza sa mai fie poveste. Pe blogul cazului gasiti si metodele prin care puteti ajuta pentru ca, fie ca va place sau nu, exista astfel de momente in care, banii s-ar putea spune ca pot cumpara viata si sanatatea.
SAM_0037-344x258Yanis si Rares, micutii care si-au pierdut vederea, sunt diagnosticati cu retinopatie de prematuritate si singura lor sansa de a-si recapata simtul vazului, fie si partial, consta intr-o operatie costistoare care se poate face doar intr-o clinica din Detroit SUA. Pentru a ajunge acolo pana in luna februarie cel tarziu(dupa luna februarie s-ar putea sa fie prea tarziu), au nevoie de ajutorul nostru. Puteti dona si voi, o suma cat de mica prin urmatoarele metode:
  1. In conturile bancare
    RO14RNCB0047127259210004 (Ron),
    RO68RNCB0047127259210002 (Euro),
    RO41RNCB0047127259210003 (USD),
    Cod SWIFT: RNCBROBU
    COD BIC:RNCB
    deschise la BCR Sucursala Trusești (județul Botoșani).
    Titular cont Lionte Flavia, telefon 0760.517.890-mama gemenilor
  2. Prin platforma de donatii online a asociatiei “Salveaza o inima”bbbbbbbbbbbb-12
Prin aceasta a doua metoda de donatie, dincolo de bucuria de a fi ajutat doi micuti sa se bucure de vederea lumii asteia(asa urata cum e ea), vei fi si tu recompensat prin coduri de reducere pe care le poti folosi la cumparaturi pe site-urile partenere. Pentru fiecare donatie de minim 10 leifiecare donator primeste reduceri intre 2.5%-15% la 16 magazine online. Donezi pentru o viata, donezi pentru o inima si companiile te recompenseaza pentru asta. In plus, prin sistemul de donatii online, mailul tau va fi introdus intr-o baza de date si vei primi periodic vesti despre cazul la rezolvarea caruia ai pus umarul. Pentru ca asa trebuie si asa e frumos; sa stii ca banii tai au ajuns unde trebuie si cineva vede sau respira si datorita tie.
Te, rog, nu ramane nepasator! Viata e imprevizibila si nu stim cand vom fi noi cei pusi in postura de a solicita ajutor altora! Cinci lei, zece lei sau chiar un share care sa ajunga la inima si portofelul cui trebuie, pot face diferenta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu