joi, 27 noiembrie 2014

Cabral Ibacka alături de gemenii Yanis și Rareș: Mai suntem și noi pe-aici

Cazul gemenilor cu probleme de văz din Botoșani, care au nevoie neapărat de bani pentru operație, a ajuns și la urechile unei cunoscute vedete din București.

Este vorba despre Cabral, fostul prezentator la televiziunea Acasă. Aceasta a aflat cel mai probabil de cazul gemenilor din Botoșani prin intermediul internetului și a postat mai departe un mesaj către toți prietenii de pe Facebook să ajute financiar familia aflată în impas. 

”Au venit pe lume împreună. Familia lor s-a mărit brusc cu încă două suflete, bucurie dublă. Apoi lacrimi duble, inimi sfâșiate în patru, nu în două… amândoi și Ianis și Rareș au probleme mari cu ochii. Așa le-a fost lor scris, să intre în lumea asta și să fie aruncați direct în lupta asta grea. Totuși, mai suntem și noi pe-aici. Și noi am putea alege să ne implicăm. De alegeți să vă implicați… ține de voi”, a scris Cabral pe pagina de Facebook și pe blogul personal.

Vineri, la Liceul de Artă Ștefan Luchian s-a organizat un eveniment cu scopul strângerii de fonduri în ajutorarea părinților gemenilor. Tot atunci mama a declarat pentru reporterii Somax TV  că Yanis are nevoie neapărat de operație. Medicii i-au dat mamei trei luni la dispoziție să facă rost de bani, dacă nu va rămâne orb pe toată viața.

Reamintim că gemenii s-au născut prea devreme și au avut nenorocul să dea peste niște cadre care numai medicale nu se pot numi, care au mărit căldura din incubatoarele menite sa îi ajute pe micuți să se dezvolte și să supraviețuiască, fără însă a le proteja ochişorii. În acest fel, retina le-a fost arsă şi le-a fost luată șansa de a-și vedea mămica și jucăriile care fac viața frumoasă bebelușilor.

Pănă la data de 25 noiembrie 2014 s-au strâns 1.700 EURO -  8.600 LEI- 172 dolari

Donatii online pe www.salveazaoinima.ro

sursa: Botosaneanul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu