miercuri, 26 noiembrie 2014

Gemenii vor sa vada zambetul mamei

Mii de multumiri Annya

Pentru o mama cel mai important este ca bebelusul ei sa fie sanatos . Un parinte este dispus la orice sacrificiu pentru copilul sau .
Imagineaza-ti ca nu poti vedea lucrurile frumoase care te inconjoara , ca nu poti vedea ochii blanzi ai mamei , zambetul tatei , nu poti vedea florile , cerul albastru si senim .
Acum gandeste-te , incearca sa-ti imaginezi ca bebelusul tau nu ar vedea . Ce ar fi in sufletul tau ? Eu una nu as putea sa exprim aceasta durere in cuvinte .
Gemenii vor sa vada zambetul mamei 
Hai sa ii ajutam impreuna cu asociatia " Salveaza o inima " pe gemenii Yanis si Rares sa vada zambetul mamei . Gemenii s-au nascut prematur la doar 32 de saptamani avand o greutate de  1370 grame, respectiv 1600 grame . Timp de 43 de zile micuti au stat in incubator . Neglijenta medicilor atunci cand au marit caldura in incubator fara sa le protejeze ochii a provocat arderea totala a retinei . La externare mama a observat ca ochisorii lor sunt albi si le fugeau in toate directile . In aceeasi zi a fost la un control . Diagnosticul a fost crunt :  retinopatie de premutaritate stagiile 4 și 5. Rares poate vedea cu ochiul drept , Yanis are nevoie de operatie urgenta in maxim 3 luni ( cel tarziu luna februarie ) . Operatia se va face in Statele unite ale Americii . Costurile acestei operatii pentru un singur ochi se ridica la 17,500 de dolari .
Cazul lor este deja foarte cunoscut datorita evenimentelor si campanilor caritabile dedicate acestui caz . Orice ii poate ajuta cu o donatie oricat de mica , pana la urma , dar din dar se face rai . Donatiile se pot face pe platforma donatii online a Asociatiei Salveaza o inima http://salveazaoinima.ro/campaigns/ianis-si-rares/
sau in conturile bancare :

RO14RNCB0047127259210004 (Ron),
RO68RNCB0047127259210002 (Euro),
RO41RNCB0047127259210003 (USD),
Cod SWIFT: RNCBROBU
COD BIC:RNCB
deschise la BCR Sucursala Trusești (județul Botoșani).
Titular cont Lionte Flavia, telefon 0760.517.890-mama gemenilor

In plus pentru fiecare donatie de minim 10 lei fiecare donator primeste reduceri intre 2.5%-15% la 16 magazine online , printre care si Pantofiorul Fermercat . Alte magazine la care veti beneficia de reduceri sunt Luxury Grooming , Columbia Fresh , Baby Dreams , DM Kids , Wonder Baby , Mesterel , Bebebliss , Chic a Porter , Superbebe Shop , Cali Shop , Eu Bio , Ibijuterii , Joy Joy  , Butonii , Decorativ Art .

P.S. Cu aceasta postare particip si la un concurs pe BlogAwards . Insa este pentru prima data cand nu ma intereseaza neaparat daca voi castiga ceva sau nu . Vreau dosar sa dati un share la aceasta postare , sa incercam sa facem acest caz si mai cunoscut . Eu voi urmarii cazul micutilor si am sa tin la curent cu noutile.

Sursa: Annya Blog

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu